-->
Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме
 • НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ
  5 GB ВЕБ ХОСТИНГ ПРОСТОР
  1000 GB МЕСЕЧЕН СООБРАЌАЈ
  НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА
  EMAIL АКАУНТИ
  + БЕСПЛАТЕН ДОМЕН
  2990 ДЕН./Г
 • ДОМЕНИ
  Регистрирај го својот .мк домен со УХост
  Комплетно online регистрација и инстант активација на вашиот .мк домен!
  БЕЗ комплицирана документација!
  Со секој домен бесплатно: Online и инстант промена на именски опслужувачи
  DNS хостинг, промена на конткати, 24/7 поддршка ....
 • ХОСТИНГ
  Супер брзи, стабилни и професионални сервери
  99% uptime гарантирано, 24/7 најдобра техничка поддршка.
  Дневен, Неделен и Месечен бекап
  SSD Дискови за неверојатна брзина.
  Напреден контролен панел ( cPanel за Linux, Plesk за Windows сервери )
  • SSD 1
  • SSD 2
  • SSD 5
  • SSD 10
  • SSD 20
 • ВПС
  Професионални сервери со најнова генерација на
  Intel® Xeon™ процесори, ECC РАМ, RAID10 SSD или SAS дискови
  SolusVM контролен панел
  root пристап до серверот
  24/7/365 Техничка поддршка
  Избор на повеќе локации
 • ДЕДИЦИРАНИ
  Напредно решение за вашиот бизнис
  Огромен избор на конфигурации
  Intel® Xeon™ процесори, HDD, SAS и SSD дискови
  Професионални и буџет сервери, ECC рам меморија.
  Избор на повеќе локации на сервери.
  Можности за избор на контролен панел и менаџмент за истиот.

Празничен пакет

НАРАЧАЈ

УСЛУГИ

Нудеме конкретно решение, континуиран развој на
саканите барања, консултација, тестирање, оддржување и
реализирање и остварување на саканите барања. Со доста голем
број на специфични проекти можеме да се пофалиме со доста
добар тим кој би решил и многу комплексни прашања.

ХОСТИРААТ
КАЈ НАС

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС